Elämä on maistamisen arvoista

Millaisen tulevaisuuden haluaisit lapsillesi

Tulevaisuuden maailmaa rakennetaan jo nyt kaupan hyllyjen välissä.

Jokainen vastuullinen ostopäätös on askel paremman huomisen puolesta. Kemikaalivapaa tuotanto ei ole vain puhdasta turvallista ruokaa, se on myös kannanotto turvallisen ja puhtaan tulevaisuuden puolesta.

Miten sienet tuotetaan ja missä ne kasvavat

Kevyttä freesiä ja herkullista reseptiikkaa

"Ruoanlaittoa rakastavalle keventäjälle ja ketoruokailijalle sienten käyttäminen tarjoaa sata mahdollisuutta ja tuhat seikkailua jenkkihenkisistä nyhtösienidogeista italialaistyyliseen pizzaan tai ranskalaisvivahteiseen cappucinoon. Rasvaa ja hiilareita sienissä ei ole, mutta proteiinia, kuituja, vitamiineja ja makua senkin edestä."

Keveämmät Reseptit

Eeva-Maria Lisko

Me olemme vakaa ja kehittyvä yritys

Me olemme vakaa ja ennustettava kumppani asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneillemme.

Tuotamme sieniä ja kasvualustoja jatkuvasti ympäri vuoden, alansa parhaiden koulutettujen kansainvälisten huippuammattilaisten vahvassa otteessa.

Meillä on käynnissä useamman askeleen investointiohjelma. Toimintamme kehittyy johdonmukaisesti, yrityksemme arvojen mukaisesti.

Kaikki sienien tuotanto tapahtuu Suomessa, paikaillisilla puhtailla ja tarkasti valituilla raaka-aineilla, alan viimeisimmällä teknologialla.


Antto Melasniemi loihti täydellisyyttä hipovan vegepizzan

Huippukokki ja visionääri, jonka kiinnostuksen kohteet vaihtelevat designista musiikkiin ja suomalaisesta ruuasta erilaisten tapahtumien järjestämiseen.

Intohimona kokeelliset pop up -ravintolat, joissa on aina mahdollisuus yllätyksille.

Elämyksellisyys on tärkeä osa ravintolakokemusta. Vaikka ruoka on pääosassa, ruokaillessa tärkeä osa kokemusta ovat myös tuoksut, ympäristö, äänimaisema sekä tunnelma. Antto on oikea makujen ja tunnelman seremoniamestari! Tällä kertaa Kaiteki-sienistä valmistui vegaaninen pizza joka yllätti makujen harmoniallaan.


Nyhtösieni.. Tämä herkku on ollut paljon otsikoissa ja hurmannut monet uskomattomalla aromillaan sekä rakenteellaan.

Kuningasvinokas on herkullinen hyvin lihaisa sieni jota viljellään koivusta sekä luomuvehnästä valmistetulla kasvualustalla. Nämäkin sienet ovat saatavilla ympäri vuoden tasaisen tuoreina ja maukkaina

SieniMix taipuu myös raikkaaksi sienisalaatiksi!

Sienisalaatti ravintola Göranin tapaan on raikas ja helppo lisä ruokapöytään. Siitake ja kuningasvinokas taipuvat myös graavilohen tai tartarin päälle.

Tämä umamirikas makumaailma on ainutlaatuinen yhdistelmä raikkaita suomalaisia raaka-aineita yhdistettynä aitoon japanilaiseen sieneen. Kokeile ja etsi vivahteita aidosta kotimaisesta koivusta sekä pitkän valoisan kesän kasvattamasta luomuvehnästä.

Alexanderin marinoidut siitakesienet

Marinoidut siitakesienet Alexanderin tapaan

Sen aidon umamin jäljillä

Umami on maku jota esiintyy luonnostaan lihassa, kalassa ja kasviksissa. Esimerkiksi tomaatissa ja siitakesienissä sitä on luonnostaan runsaasti. Umamin "löysi" japanilainen professori Kikunae Ikeda Japanissa jo vuonna 1908. Aasialaisessa keittiössä paljon käytetyt kala- ja soijakastikkeet johdattivat hänet useissa ruoka-aineissa esiintyvän maun jäljille.

Kaiteki-sienet saavat ravintonsa koivusta

Pienenä mausteena toimii aito kotimainen luomuvehnä

Suomalainen koivu tuo energiansa Kaiteki sienille. Hyvät, tarkasti valikoidut raaka-aineet luovat vankan perustan laadulle, jota arvostetaan Suomen lisäksi myös ulkomailla.

Pitkät valoisat kesät maistuvatkin sienissämme vuoden ympäri!

Luomuvehnä tuotetaan lähellä, luotettujen pitkäaikaisten viljelijöiden toimesta.

He seisovat ylpeinä laatunsa takana.

Me tiedämme tarkalleen mistä raaka-aineemme tulevat. Pitkä yhteistyö viljelijöiden kanssa takaa parhaan mahdollisen laadun aina keittiöösi saakka.

Huolehdimme ympäristöarvoistamme myös tuotannon jälkeen

Tuoreita Kaiteki-sieniä on saatavissa vuoden jokaisena päivänä.

Ympäristöarvot ovat meille tärkeitä ja huolehdimme arvoistamme myös tuotannon jälkeen. Valitsemalla Kaiteki-sienen teet ympäristöystävällisen valinnan.

Katso lisää ympäristöarvoistamme!

Siitake osana terveellistä ruokavaliota

Siitake on oikeaa ihmeruokaa jonka sisältämän lentinanin vaikutusta kasvainten ehkäisyyn tutkitaan ahkerasti.

Siitake myös parantaa vastustuskykyä sekä auttaa kolesteroliarvojen hallinnassa. Tämä herkullinen lisä kannattaakin ottaa osaksi päivittäistä ruokavaliota koko perheelle.

Lisää sieni tai kaksi arkiruokaan tuomaan makua ja terveyttä koko perheelle !


Uutiset

Maailma sienifarmarin silmin 2022 (30.12.2022)
Maailma muutosten kourissa Takana on haastava muutosten vuosi, jonka yksityiskohtia tuskin tarvitsee kenellekään toistaa. Onkin parempi pohtia minne maailma on..

Miltä muuttuva maailma näyttää sienifarmarin silmin (28.09.2022)
Tulevana talvena ihmisiltä ja yrityksiltä kysytään resilienssiä Kuluva vuosi on tuonut mukanaan isoja muutoksia eurooppalaiseen turvallisuusympäristöön..

Sienet mukana tulevaisuuden megatrendeissä (29.01.2022)
Jos ei ymmärrä historiaa on vaikeaa hahmottaa tulevaisuutta Me elämme nopeasti muuttuvassa maailmassa. Joskus kirkuvien uutisotsikoiden keskellä on  hyvä muistaa..

Tulevaisuuden rakentajat (30.11.2021)
Juuri nyt rakennetaan tulevaisuuden kilpailukykyistä tuotantoa Sienien tuotanto on aivan oma tieteenhaaransa. Tuotantoprosessien hallinta sekä monitorointi..

Unohda ankeilu ja askeettisuus, nauti ruoasta ketona tai kevennettynäkin (07.01.2021)
Täydellisimmillään ruoanlaitto on päivän pieni meditaatiohetki, jossa kaikkein kiireisimmänkin arjen keskellä on muutama minuutti aikaa pysähtyä tekemisen äärelle..

Kestävän kehityksen tiellä (12.09.2020)
Kestävä kehitys vaatii vahvaa kokonaisuuden hallintaa Mitä on kestävä kehitys sienialalla ja mitä se tarkoittaa käytännössä?  Sieni on tuotteena mielenkiintoinen..

08.04.2020  Ei antibiootti- tai kemikaalijäämiä
11.03.2020  Siitakesieni on aasiassa lähes pitkäikäisyyden symboli
20.02.2020  Muovirasia on mainettaan parempi