Tulevaisuuden ruoka on ympäristöystävällistä

02.02.2018

Ruokapöytään saapuu uusia makuja sekä tarinoita

vietnam-3059653_1280.jpg

Maailma kehittyy nopeasti. Kuluttajat ohjaavat kehitystä sekä ottavat kantaa päivittäisillä valinnoillaan kaupoissa sekä ravintoloissa. Tämä kehitys tuo uusia tuotteita lautaselle perinteisten ruokien rinnalle. Muutoksen nopeudesta kertoo kasvisproteiinien nopea nousu sekä hedelmien ja vihannesten suosion nopea kasvu. Perinteisetkään tuotteet eivät ole jäämässä pois lautaselta, vaan trendinä on selkeästi ruokavalion monipuolistuminen.

Sienet ovat vahvasti mukana tulevaisuuden lautasella

Eksoottiset sienet ovat myös selkeä nouseva trendi. Siitake sekä kuningasvinokas ovat löytäneet nopeasti paikkansa lautasilta. Kysynnän kasvu kertoo että sienet ovat jo päässeet osaksi ihmisten viikoittaista ruokavaliota. Sienet tuovat makua ruokaan samalla parantaen ravintokoostumusta. Sienet ovat ympäristöystävällinen valinta ja varsinkin kotimainen energiatehokas tuotanto yhdistettynä lyhyeen tehokkaaseen toimitusketjuun takaa aina laadukkaan sienen lautaselle. 

Ostamalla Kaiteki sieniä tiedät että raaka-aineet ovat paikallisia sekä vastuullisesti tuotettuja. Sienet on tuotettu lähellä luontoa vahvalla ammattiylpeydellä!

30.12.2022Maailma sienifarmarin silmin 2022
28.09.2022Miltä muuttuva maailma näyttää sienifarmarin silmin
29.01.2022Sienet mukana tulevaisuuden megatrendeissä
30.11.2021Tulevaisuuden rakentajat
07.01.2021Unohda ankeilu ja askeettisuus, nauti ruoasta ketona tai kevennettynäkin
12.09.2020Kestävän kehityksen tiellä
08.04.2020Ei antibiootti- tai kemikaalijäämiä
11.03.2020Siitakesieni on aasiassa lähes pitkäikäisyyden symboli
20.02.2020Muovirasia on mainettaan parempi
31.10.2019Ympäristöarvot ovat meille tärkeitä

Siirry arkistoon »