Tulevaisuuden ruoka on ympäristöystävällistä02.02.2018
Ruokapöytään saapuu uusia makuja sekä tarinoitaMaailma kehittyy nopeasti. Kuluttajat ohjaavat kehitystä sekä ottavat kantaa päivittäisillä valinnoillaan kaupoissa sekä ravintoloissa. Tämä kehitys tuo uusia tuotteita lautaselle perinteisten ruokien rinnalle. Muutoksen nopeudesta kertoo kasvisproteiinien nopea nousu sekä hedelmien ja vihannesten suosion nopea kasvu. Perinteisetkään tuotteet eivät ole jäämässä pois lautaselta, vaan trendinä on selkeästi ruokavalion monipuolistuminen. Sienet ovat vahvasti mukana tulevaisuuden lautasellaEksoottiset sienet ovat myös selkeä nouseva trendi. Siitake sekä kuningasvinokas ovat löytäneet nopeasti paikkansa lautasilta. Kysynnän kasvu kertoo että sienet ovat jo päässeet osaksi ihmisten viikoittaista ruokavaliota. Sienet tuovat makua ruokaan samalla parantaen ravintokoostumusta. Sienet ovat ympäristöystävällinen valinta ja varsinkin kotimainen energiatehokas tuotanto yhdistettynä lyhyeen tehokkaaseen toimitusketjuun takaa aina laadukkaan sienen lautaselle. Ostamalla Kaiteki sieniä tiedät että raaka-aineet ovat paikallisia sekä vastuullisesti tuotettuja. Sienet on tuotettu lähellä luontoa vahvalla ammattiylpeydellä! |
30.12.2022 | Maailma sienifarmarin silmin 2022 |
28.09.2022 | Miltä muuttuva maailma näyttää sienifarmarin silmin |
29.01.2022 | Sienet mukana tulevaisuuden megatrendeissä |
30.11.2021 | Tulevaisuuden rakentajat |
07.01.2021 | Unohda ankeilu ja askeettisuus, nauti ruoasta ketona tai kevennettynäkin |
12.09.2020 | Kestävän kehityksen tiellä |
08.04.2020 | Ei antibiootti- tai kemikaalijäämiä |
11.03.2020 | Siitakesieni on aasiassa lähes pitkäikäisyyden symboli |
20.02.2020 | Muovirasia on mainettaan parempi |
31.10.2019 | Ympäristöarvot ovat meille tärkeitä |
Siirry arkistoon » |