Yhtä helppoa kuin lihan valmistaminen

Laadukkaat kotimaiset Kaiteki-Sienet ovat nousseet nopeasti osaksi terveellistä ja monipuolista ruokavaliota. Sienien täyteläinen maku ja rakenne antaa monia mahdollisuuksia.

Miten käytän Kaiteki-Sieniä

Siitakesieni syödään aina kypsennettyä. Myös muiden sienien maku syvenee ja paranee kypsennettynä. Sieni pehmenee aavistuksen kypsyessään ja se toimiikin hyvänä mittarina kypsyydelle. Sienelle voit myös paistaa halutessasi herkullisen paistopinnan.

Helposti vaikka pastakastike perheelle

Viipaloitu siitakesieni tai vaikka kuningasvinokas toimii aivan samalla tavalla kuin esimerkiksi kanasuikale. Valmistat aivan samalla tavalla herkullisen sienipastan kuin kanapastankin. Valmistuksessa ei siis tarvitse miettiä sieniruokien ihmeellisyyksiä. Siitake ja kuningasvinokas taipuu helposti niin lasagneen kuin vaikka pizzan päälle. Tosin Kaiteki-Sienillä maku on hienostunut ja ylellinen.

Herkullisia makuyhdistelmiä siitakkeelle on lukuisia. Herkullisia ja nopeita arkikeittiön yhdistelmiä siitakkeen kanssa on vaikkapa tomaatti, varsinkin aurinkokuivattu tomaatti, tällöin ruoka suorastaan tulvii herkullista umamia.Tuoreet yrtit ja valkosipuli ovat myös maistuvia pareja siitakesienelle.

Aasialaista vivahdetta sieniin saa yhdistelemällä vaikka teriyaki- tai soijakastiketta sieniimme. Tällä tavoin korostat umamia vielä entisestään.