Tulevaisuuden rakentajat

30.11.2021

Juuri nyt rakennetaan tulevaisuuden kilpailukykyistä tuotantoa

board-g41fc189e3_1920.jpg

Sienien tuotanto on aivan oma tieteenhaaransa. Tuotantoprosessien hallinta sekä monitorointi vaatii todellista huippuosaamista. Meillä työskenteleekin alansa huippuja kotimaasta ja ulkomailta. Kansainvälinen nopeasti kehittyvä työympäristö, sekä lukuisat kehitykseen liittyvät koesarjat, pitävät huolta siitä, että vauhtia riittää myös jatkuvasti pyörivän kaupallisen tuotannon ohessa. 

Kaupallinen sienituotanto sykkii jatkuvasti, vuoden jokaisena päivänä. Tuoreita sieniä onkin saatavana aina vuoden ympäri. Sienien tuotanto ei ole vain sienien tuottamista. Se on prosessi tuotannon suunnittelusta, raaka-ainehankintaan, rihmaston tuotantoon, kasvualustan tuotantoon, esikasvatukseen, itse sienen tuotantoon, sienien kauppakunnostukseen ja pakkaamiseen sekä logistiikan kautta asiakkaille, juuri oikeaan aikaan, oikeaan osoitteeseen, juuri oikea määrä ja oikein pakattuja sienilaatuja.

Tiesitkö että parhaimmillaan varastoaika sienille on vain tunteja, ennen toimitusta kauppoihin ja ravintoloihin? Meillä sienet siis ihan oikeasti tuotetaan tuntien tarkkuudella.

Me panostamme myös tulevaisuuden kilpailukykyyn. Olemme juuri ajaneet ylös aivan uuden sienien kasvualustojen tuotantolinjan. Seuraavina viikkoina ajetaan ylös viimeisintä tekniikkaa hyödyntävä nestemäisen sienirihmastoympin tuotantolinja. Näillä isoilla investoinneilla turvataan tulevaisuuden kilpailukyky, nopeasti kasvavilla markkinoilla. Me uskomme vahvasti että sienet tulevat ottamaan paljon nykyistä isomman roolin tulevina vuosina. 

Alansa parhaat ammattilaiset tarvitsevat siis myös viimeisintä tekniikkaa hyödyntävät laitteet, jotta voimme ottaa seuraavat isot askeet. 

Tällä hetkellä meillä saattaa esintyä siirtymävaiheen vuoksi hetkellisiä puutteita tietyissä laatuluokissa. Juuri nyt tehdään niitä strategisia siirtoja, joilla luodaan tulevaisuuden tehokas, varma ja entistä ympäristöystävällisempi tuotantojärjestelmä. 

It's time to change!

30.12.2022Maailma sienifarmarin silmin 2022
28.09.2022Miltä muuttuva maailma näyttää sienifarmarin silmin
29.01.2022Sienet mukana tulevaisuuden megatrendeissä
30.11.2021Tulevaisuuden rakentajat
07.01.2021Unohda ankeilu ja askeettisuus, nauti ruoasta ketona tai kevennettynäkin
12.09.2020Kestävän kehityksen tiellä
08.04.2020Ei antibiootti- tai kemikaalijäämiä
11.03.2020Siitakesieni on aasiassa lähes pitkäikäisyyden symboli
20.02.2020Muovirasia on mainettaan parempi
31.10.2019Ympäristöarvot ovat meille tärkeitä

Siirry arkistoon »