Uutiset
Etusivu
Miten käytän sieniä
Sienien tarina
Hienostunutta savunmakua
Keveämmät Reseptit
Vegaaninen Sienipizza
Inspiroidu
Ympäristöarvot
Uutiset
Siitakkeen kotikasvatus
Myyntipakkaukset
Yhteystiedot/Contact
Uutiset
30.12.2022
Maailma sienifarmarin silmin 2022
28.09.2022
Miltä muuttuva maailma näyttää sienifarmarin silmin
29.01.2022
Sienet mukana tulevaisuuden megatrendeissä
30.11.2021
Tulevaisuuden rakentajat
07.01.2021
Unohda ankeilu ja askeettisuus, nauti ruoasta ketona tai kevennettynäkin
12.09.2020
Kestävän kehityksen tiellä
08.04.2020
Ei antibiootti- tai kemikaalijäämiä
11.03.2020
Siitakesieni on aasiassa lähes pitkäikäisyyden symboli
20.02.2020
Muovirasia on mainettaan parempi
31.10.2019
Ympäristöarvot ovat meille tärkeitä
02.09.2019
Tulevaisuuden sienet koetuotannossa
22.04.2019
Kesä ja grillikausi tulee uusien raikkaiden makujen kanssa
05.01.2019
Sienirihmastot kehittyvät todella nopeasti
12.11.2018
Tulevaisuuden rakentajat ruokatuotannossa
22.10.2018
Syksyn tuoreita makuja keittiöön
04.06.2018
Grillikauden ehdoton uutuus jossa maistaa aidon koivun vivahteet
22.02.2018
Vinkit upean talvisen sienikeiton tuunaamiseen
02.02.2018
Tulevaisuuden ruoka on ympäristöystävällistä
14.01.2018
Siitakesieni auttaa ihon hoidossa
07.10.2017
Luonnon taikaa vuoden ympäri
24.09.2017
Kaiteki sienet mukana Food & Fun festivaaleilla
26.08.2017
Syksy on raikkaiden tuoreiden makujen aikaa
03.06.2017
Suomen valoisa kesä luo puitteet laadukkaalle sienelle
29.05.2017
Maista Kaiteki sieniä Shift festivaaleilla
29.04.2017
Paistovalmis sienimix mukaan vuoden luomutuote 2017 kilpailuun
15.04.2017
Tulevaisuuden sienituotteet täällä jo tänään
13.03.2017
Luonnosta takaisin luontoon tukemaan kasvun ihmettä
18.02.2017
Parhaat raaka-aineet maun sekä laadun takana
06.02.2017
Kuningasvinokkaan tuotanto kasvaa jälleen
07.01.2017
Paransimme jälleen energiatehokkuuttamme
16.12.2016
Joulumielellä vesikielellä
27.11.2016
Kevennetään ruokaa sienien avulla
16.10.2016
Sienien paistaminen ilman voita tai öljyä
27.09.2016
Pitkän odotuksen jälkeen tulossa on myös korkealaatuinen kuivattu siitake Satomestareilta
22.09.2016
Nyt myös vaihtuva lihaton tai vegaaninen resepti
29.08.2016
Helsingin itäkeskuksen Stockmannilla tapahtuu
24.08.2016
Laatu alkaa jo tuotteen ensimetreillä
24.08.2016
Tervetuloa Stockmannin herkkuun Tampereelle 27.8
20.06.2016
Mitä tänään grillataan
23.05.2016
Aitoja Japanilaisia makuja yhdistettynä Eurooppalaisiin makuihin
11.05.2016
Helsingissä Arabian K-supermarketissa tapahtuu 14.5
26.04.2016
Kaiteki sienen tie lautaselle on entistäkin ekotehokkaampi
05.04.2016
Kaiteki kasvualustoja saatavissa nyt myös Ruohonjuuri kaupoista
30.03.2016
Tiesitkö että Kaiteki kasvualustaa viedään myös ulkomaille
26.03.2016
Stockmannin Vegefestivaalit 1.4
23.03.2016
Uudet irtosienilaatikot käyttöön.
13.03.2016
Kuningasvinokkaan tuotantoa kasvatetaan
31.01.2016
Helsingin keskustan Stockmannin maistelut takana
28.01.2016
Miten siitaketta voi kasvattaa kotona ?
28.01.2016
Tervetuloa Stockmannin herkkuun Helsinkiin 29.1
26.01.2016
Uudet 150g kuluttajapakkaukset markkinoille
22.11.2015
Tapaaminen Japanin suurlähetystöllä
17.11.2015
Stockmannin esittely takana
09.11.2015
Tulevaisuuden Tori Helsingissä
01.11.2015
Mikkolan Sienituote oli mukana Japan Week -tapahtumassa